top of page

Bli med som funksjonær!

Vi trenger deg!
Bli med på vinnerlaget

Når?
Hafjell: 9 - 18 mars
Kvitfjell: 15 - 22 mars

_maggull - Magnus Gulliksen-9348 (2).jpg

INFORMATION TO ALL VOULUNTEERS

Hvorfor bli med som funksjonær?

Som funksjonær i Hafjell og Kvitfjell får du flere goder, som blant annet 1 heiskort som gjelder i Kvitfjell og Hafjell, pr dag du jobber (minimum 3 dager), som du fritt kan benytte samme sesong. Jobber du i 9 eller flere dager får du sesongkort (verdi 7065 kr). Funksjonærjakke i god kvalitet, funksjonærkopp, World Cup Kvitfjell caps, gode tilbud fra våre samarbeidspartnere, og mulighet til å kjøpe klær av god kvalitet til rabaterte priser.

Heiskort må hentes ut i Kvitfjell, enten på Kvitfjell Vest eller inne på Gjeste-senteret inne på Sport 1 på østsiden. 

Kanskje det viktigste du får med å være med som funksjonær er det sosiale, gode opplevelser og kanskje noen nye venner!
Vi har rom for alle!

Vinteren 2024 blir et rekordår for internasjonale alpin-arrangement i Gubrandsdalen. Det skal arrangeres World Cup både for herrer (uke 7) og kvinner (uke 9) i Kvitfjell i tillegg til Europa Cup finaler i Hafjell og Kvitfjell. I tillegg til alle disse internasjonale rennene skal Lillehammer Skiklubb arrangere NM i uke 14 i Hafjell. 

Får å levere vellykkede arrangement med perfekte forhold for utøverne er vi avhengig av mange dedikerte dyktige funksjonærer, og vi håper du har lyst til å bidra. 

Vi kan garantere et avbrekk i hverdagen med latter og samhold og en følelse av å ha bidratt til noe litt større. 

ecup grafikk_edited.png
_maggull - Magnus Gulliksen-9413.jpg

Arbeidsbeskrivelser

HAFJELL

Bakkemannskap

Bakkemannskap har ansvar for sikring av bakken og vedlikehold av underlaget. I forberedelsene har bakkemannskapet ansvaret for opprigging av alt av sikring og annet utstyr mm. Bakkemannskapet er stasjonære under løp, men man må være god nok på ski til å skli ned på posisjon i løypa

Arena

Arenamannskapet har ansvaret for opprigg av målomårdet og arenaen utenfor renntrase, samt klargjøring av prepperom til lagene. 

Funksjonærservice

Funksjonærservice er hjertet av vår organisasjon. Din jobb her er å serve alle funksjonærer, dette innebærer innsjekk, utlevering av klær, servering med mer. Du skal skape et hyggelig og velkomment miljø for alle. 

Løypemannskap

Løypemannskapet gjør mye av det samme som bakkemannskapet gjør, men den største forskjellen er at løypemannskapet har også ansvaret for å skli løypa under renn, samt ansvaret for portene. For å gjøre denne jobben må du være god og trygg på ski, og kunne håndtere isete underlag i bratta uten problemer. 

Event Office

Event Office har ansvaret for litt av hvert. Rennkontor, Lagledermøte (TCM), kontakt opp mot FIS og lagene, utøverservice på start og i mål. Event Office har også ansvaret for publisering på hjemmeside og SOME kanaler.

Seremoni og kultur

Seremoni og kultur har ansvaret for koordinering og gjennomføring av alle seremonier og eventuelt kulturelle side events som skal gjennomføres i Hafjell. 

Flere beskrielser kommer snart!

KVITFJELL

For arbeidsbeskrivelser i Kvitfjell, se HER

bottom of page